hero

Onze diensten

Elektrische installaties zijn nog altijd een belangrijke oorzaak voor storingen, ongevallen en brand. Maar ook de ARBO-wet eist van u dat uw installaties veilig zijn en veilig gebruikt kunnen worden. Eliq heeft de kennis, ervaring en expertise in huis om uw elektrische installaties te inspecteren, onderhouden en beheren volgens de geldende normen en voorschriften. Voor inspectie en onderhoud zijn wij gecertificeerd. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Advies

Beemster elektrotechniek geeft onafhankelijk en gericht advies over veilige elektrotechnische installaties, energiebeheer en preventief onderhoud. Wij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring en expertise. Daarbij zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.  Als resultaat van ons advies ontvangt U uitgewerkte plannen en tekeningen welke de basis vormen voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Elektrotechniek is de basis van ons bedrijf voor kunnen wij complete, maar ook in onderdelen, adviezen verstrekken zoals;

 • Aansluitvermogen – transformatorstation – verdelers – aarding
 • Interne bekabeling en leiding tracés
 • Machine installaties en aansluitingen
 • Installaties voor algemeen gebruik, verlichting en noodverlichting

Buiten deze adviezen leveren wij ook enkele producten.

Licht is een beleving, licht heeft een kleur en een kleurweergave. Licht geeft sfeer en bepaalt je stemming. Kortom verlichting is belangrijk! Beemster elektrotechniek B.V. verzorgt, projectmatige, het ontwerp en design voor o.a. kantoren, magazijnen, Retail, horeca, fabrieken, stallen en vele andere ruimte. Vele verlichting armaturen en producten zijn leverbaar en beschikbaar. Enkele van de door ons gevoerde producten kunt u hier vinden.

Beemster elektrotechniek B.V. helpt bedrijven met het verduurzamen en met besparen op energiekosten. Wij maken het inzichtelijk waarop u kunt besparen en tevens adviseren wij u over eventuele energiebesparende maatregelen dit doen wij d.m.v.:

Meten is weten

Met de juiste meet apparatuur kunnen we gegevens verzamelen om problemen, vervuiling en energieverspilling in kaart te brengen

Datalogger

Met behulp van een datalogger kunnen we elektra, waterverbruik 24 uur per dag registreren, door deze op te slaan op een server (beveiligd) kunnen wij deze data met behulp van de juiste programma’s achteraf bestuderen en analyseren.

Energiebesparing

Als we het energie verbruik in kaart hebben gebracht wordt het duidelijk waar de mogelijkheden tot energiebesparing liggen

Een beetje vreemde activiteit van Beemster elektrotechniek is het samenstellenen certificeren van kwaliteitssystemen voor elektrotechnische installatiebedrijven. Mede gebaseerd op de jarenlange kennis en ervaring met gecertificeerde ISO 9001 en VCA ** zijn wij in staat om dit op een adequate en verantwoorde systemen te maken die gecertificeerd worden opgeleverd.

Volgens het principe: Zeg wat je doe, doe wat je zeg en maak het controleerbaar ontwikkelen wij een kwaliteitssysteem wat eenvoudig en beheersbaar is.

De werkwijze is;

 1. Ontwikkeling systeem handboek volgens onderstaande stappen
 • Management gedeelte
 • Primaire bedrijfsprocessen
 • Ondersteunende processen
 • Veiligheid management
 • Formulieren beheer
 1. Integreren in de organisatie als de werkwijze
 2. Certificeren
Direct bellen