hero

Producten

Beemster elektrotechniek B.V. is ervan overtuigd dat in de huidige snelle wereld van internet, met alle kennis en technologie, de keten tussen producent en eindgebruiker zeer kort en klein kan zijn. Wij zijn daarom voortdurend op zoek naar die producten die in de niche van de markt liggen en zoekt dé leveranciers die dit soort innovatieve producten op de markt willen brengen.

Verlichting

Verlichting voor stallen:

Eén van de producten waarmee wij al een aantal jaren succesvol zijn is het richtbare stalarmatuur voor veestallen. Dit product is nauwe samenwerking met de fabrikant ontwikkeld om de lichtkwaliteit en veiligheid van deze stallen te verbeteren en te waarborgen.
Dit product is als 1 van de weinige in zijn soort geschikt voor ruimte met een hoge concentratie ammoniakdamp in de lucht

Tevens voldoen deze armaturen aan EIA-regeling 2021 het betekent dat er een investering subsidie door de overheid wordt verstrekt.

Wij voeren de volgende type armaturen

Type 1 120cm – 20 watt- kleur 4000K
type 2 120cm – 20 watt- kleur 6000K

 

[Brochure]

 

Verlichting voor kantoren
Met name in kantoren is veel energiebesparing mogelijk. Vele kantoren zijn 10 jaar of ouder in die tijd was LED-verlichting of nog te duur of niet bekend bij de opdrachtgevers van deze kantoren. Voor het vervangen van deze verlichting hebben wij een aantal producten uitgekozen op basis van prijs-kwaliteit en energiebesparing.

LED-paneel voor systeemplafond 60×60   cm 30 watt kleur 3000K – 4000K
LED-paneel voor systeemplafond 30×120 cm 30 watt kleur 3000K – 4000K
LED-downlight Æ 120 mm 1x 6 watt
LED-downlight Æ 120 mm 1x 9 watt

Laadpalen

Sinds april 2021 zijn dealer geworden van Easee laadpalen dit innovatieve laadpunt voor thuis of zakelijk laden neemt een plaats in, in het elektriciteitsnet van de toekomst. De Easee Laadrobot is een compact, slim en krachtig laadpunt voor een scherpe prijs.

Easee Home – Thuis laden

Easee Home is intelligent en past zich aan, aan alle elektrische voertuigen, stroomspanningen en het elektriciteitsnet. De Laadrobot detecteert automatisch of de auto al dan niet 3-fasen ondersteunt. Je hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat thuis beschikbaar is.
– Productsheet Easee Home

 

Easee Charge – Zakelijk laden
Easee Charge maximaliseert de beschikbare elektrische capaciteit binnen het gebouw met behulp van load- en phase balancing. Alle aangesloten auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen: de stroom wordt slim verdeeld over de gebruikte laadstations. De ultieme oplossing voor EV laden op schaal voor flatgebouwen, bedrijven, kantoren, vastgoedprojecten en grote parkeergelegenheden.
– Productsheet Easee Charge

Easee Ready – Plug & Play
Met het Easee Ready docking station krijg je tegen lage kosten een volledig elektrisch voertuig (EV) gereed laadpunt. Door het laadpunt vooraf te installeren, kan de Easee Laadrobot vervolgens op aanvraag worden ingezet met onze innovatieve Plug & Play technologie.
– Productsheet Easee Ready

Easee Base

Easee Base is een robuuste en weerbestendige paal die je meer vrijheid geeft om de Laadrobot te installeren waar hij het beste bij je past. Easee Base is verkrijgbaar in drie verschillende configuraties, kies tussen één, twee of vier laadrobots aan dezelfde paal en haal het maximale uit de installatie.
– Productsheet Easee Base

Direct bellen